AARHUS MALERFORRETNING APS TILBYDER

Vi maler til der er fuld dækning. Og vores arbejdsprocesser og opgaver dækker alle aspekter i enhver maleropgave.

I vores malerfirma er målet, at det endelige resultat af et malerprojekt giver fordele på alle områder. Bundbehandlingen skal være så god, at malingen dækker fuldt ud, samtidig med at malingen fungerer som beskyttelse for de flader og materialer, som vil har malet.

Desuden skal malingen have de rette farver, så alle malede flader i sammenhæng giver en stemning, der kan skabe den adfærd og de handlinger, som man ønsker fra de personer, der er tiltænkt at blive påvirket af farverne. Derfor hjælper vi også med farverådgivning.

HOVEDYDELSER

Hovedydelserne inden for selve vores malerhåndværk kan du se i menuen.

Derudover er reel rådgivning, høj kvalitet, vores overleveringsproducere samt en pålidelig garantiordning fra Danske Malermestre også ydelser, som vi mener er med til at placere os som en pålidelig og seriøs samarbejdspartner, når du har brug for et malerfirma, der er hurtig, fleksibel og leverer de malerresultater, som du ønsker. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om mulighederne.​

VÆLG EN RIGTIG MALER

Resultatet af et malerprojekt bygger af den forudgående bundbehandling samt alle de forskellige forberedelser til selve malerarbejdet.

Bundbehandlingen kræver indgående kendskab til forskellige materialer og deres sammensætning.

Malerarbejde udført af vores erfarne malerfirma er på langt sigt klart mere økonomisk fordelagtigt, end hvis man forsøger sig som gør-det-selv-mand.
Vores kompetencer og erfaring sikrer dig den rigtige pris, da vi foretager alle valg ud fra de rette perspektiver og med sigte på en helhedsløsning.

Rigtig og professionel maling ude og inde er vejen til et godt indeklima.

Scroll to Top