FACADE RENOVERING I AARHUS

Få en fagmand til at vurdere facaden

Facaden skal beskytte hus og bebyggelser mod vejrets påvirkninger. Samtidig er en facade også husets udseende. Facade behandling har dermed flere formål, hvilket er med til at gøre behandling af en husfacade til en kompliceret opgave.

Når det siges, at facaden skal vedligeholdes løbende, så er der mange faktorer, der spiller ind. Derfor vil det altid være hensigtsmæssigt at få en fagmand til at hjælpe med at finde frem til den rette facadebehandling, de rette materialer, og at opstille en plan for den løbende fremtidige vedligeholdelse.

Få en vurdering og pris på facaderenovering Aarhus og omegn her. Ring eller skriv til os på telefon +45 40 40 78 45 eller via mail på aarhusmalerforretning@mail.dk. Læs mere om vores andre maler ydelser her.

Vi udfører facade renovering – Aarhus og omegn.

VURDERING AF FACADENS NUVÆRENDE TILSTAND

Aarhus Malerforretning ApS tilbyder i samarbejde med vores tekniske konsulent analyser af facader, så vi kan afdække dit behov og udarbejde en konkret plan for, hvordan husfacaden skal behandles og hvor ofte det skal ske, så din facade kan beskytte boligen optimalt såvel som giver huset et flot udseende. Derudover laver vi også farverådgivning for at sikre farven bliver den helt rigtige! Vores malerfirma har altid høj fokus på facadens tilstand, og vi maler ikke en facade, der ikke er klar til det. Desuden er det vores mål at vejlede med henblik på at gøre dine facader til et kunstværk, der kan forskønne omgivelserne.

PLAN FOR FACADE RENOVERING

Med en facadeanalyse modtager du en rapport på 4-5 sider indeholdende beskrivelser af facadens nuværende tilstand. Derudover indeholder den en plan for facadebehandlingens påbegyndelse og omfang. Facaderenovering er et område, der kræver stor omhyggelighed og viden, hvis der skal skabes solide, flotte og langtidsholdbare resultater. Det er fx værd at hæfte sig ved, at materialerne skal vælges med omhu for at sikre, at de kan fungere optimalt sammen. Vi har flere års erfaring inden for især facaderenovering og vi garanterer, at du får det rette resultat, når du bruger os som samarbejdspartner, lige meget om det er til erhverv eller privat.
Scroll to Top