BUNDBEHANDLING

Korrekt bundbehandling er en grundlæggende nødvendighed, for at enhver form for malerarbejde kan ende med et resultat af høj kvalitet. 

Når du entrerer med Aarhus Malerforretning ApS, får du udført maling af enhver flade med et kvalitetsmæssigt højt resultat. Og vi garanterer at vores malerarbejde holder på i mange år og giver den visuelle effekt, som du ønsker.

EN REN BUND

I vores malerfirma udfører vi bundbehandling for at få en såkaldt ren bund at starte malerarbejdet ud fra. Bundbehandlingen består blandt andet af følgende:

  • Vi river al tapet ned og fjerner alle løse emner på fladerne
  • Vi spartler alle huller og ujævnheder samt fuger revner, sprækker o.l.
  • Vi fuger alle revner rundt om døre og ved lister
  • Vi skaber glatte flader, så malingen kommer bedst muligt til udtryk
  • Vi beklæder vægge med tapet, glasvæv eller andre former for vægbeklædning

En anden fordel ved bundbehandlingen er, at vi i forbindelsen med nedbrydningen kan finde risikoområder mht. svamp, skimmelsvamp, fugt, osv. Skader som svamp, skimmelsvamp og fugt er noget, som vi gør meget ud af at få genoprettet, inden vi fortsætter med vores malerarbejde

HØJ KVALITET

Bundbehandling sikrer en høj kvalitet på al malerarbejde. Det er særligt på de små flader og detaljer, at det ses, om der er udført faglig professionel bundbehandling inden malerarbejdet.

Malerarbejde og malingen vurderes ofte typisk først på de store flader.
Det er dog især på detaljerne, at den faglige og professionelle grundighed i malerarbejdet skal ses. 

Hver gang vi maler hos en kunde, er det vores målsætning at løfte det samlede resultat op på det højeste kvalitetsmæssige niveau, og her er det kendetegnende, at kvaliteten i alle områder af malerarbejdet har udgangspunkt i bundbehandlingen og i den grundighed, der ses i vores arbejde med enhver detalje. Kontakt os nedenunder, hvis du vil høre mere om bundbehandling eller vores andre maleydelser.

Scroll to Top