INDENDØRS MALERARBEJDE

ALT I INDENDØRS MALERARBEJDE OG MALING VED FRAFLYTNING

Vi klarer alle former for indendørs malerarbejde

Vi har mange års erfaring med indendørs malerarbejde, herunder maling af din bolig, i forbindelse med fraflytning. Alle flader bliver malet indtil, at der er fuld dækning på hele overfladen, og der samtidig er et ensartet udseende. Dette er vores princip og din garanti for, at du får det bedste resultat. Inden endelig overlevering af malerarbejdet gennemgår vi resultatet sammen med dig, så vi er sikre på, at du er tilfreds. 

RÅDGIVNING OM MALING VED FRAFLYTNING

Kontakt os på telefon +45 40 40 78 45 , hvis du ønsker at få et godt tilbud på din maleropgave. Vi tilbyder at rådgive omkring valg af maling og farve. Farvevalget er især vigtigt i forbindelse med maling ved fraflytning, da mange boligselskaber allerede har valgt en bestemt farve, man skal male i. Læs mere om vores andre malerydelser her.

GRUNDIG BUNDBEHANDLING

Hele processen starter med en grundig bundbehandling. Her sikrer vi, at alle flader bliver ordentligt klargjort til at blive malet. Bundbehandlingen er kerneydelsen i ethvert godt stykke malerarbejde. Enhver flade skal være helt tør og så glat som mulig, når vægbeklædningen starter. Vores tapetsering af vægge sker med den vægbeklædning, der passer bedst til den valgte maling og det resultat, som ønskes.

DET VIDERE ARBEJDE

Når bundbehandlingen er helt færdig, og vi har dækket af overalt, går vi i gang med at påføre malingen. Da vi altid har det kvalitetsmæssigt bedste resultat som mål, er det en konsekvent arbejdsrutine, at vi aldrig påsmører maling på en våd flade. Hvis vi skal male en flade flere gange, lader vi derfor fladen tørre helt, før vi maler den igen. Det er derfor i nogle tilfælde nødvendigt at dele malingen op over flere dage. Vær særlig opmærksom omkring det ifm. at du fraflytter en bolig.

MALING AF TRÆVÆRK OG MALING VED FRAFLYTNING

Ved maling af træværk indendørs udfører vi også her en grundig bundbehandling, så vi er sikre på, at træværket har en beskaffenhed, der betyder, at såvel træværk som resultatet af malingen kan holde i mange år. Når vi maler træværk, anvender vi først primer (grunder) og derefter maling.
Scroll to Top