AARHUS MALERFORRETNING APS

Aarhus Malerforretning ApS udfører maleropgaver for primært firmaer, boligforeninger, og kommuner. Vi tilbyder vores ydelser både direkte og som underleverandør.

Som en fornuftig størrelse malervirksomhed med stor fleksibilitet har vi gennem en årrække udviklet os til eksperter, der kan løse store maleropgaver med en grundighed og en hurtighed, som er eftertragtet blandt kunder, der stiller store krav til høj kvalitet.

Med vægt på solid og seriøs grundighed og et højt kvalitetsniveau har vi sikret os mange faste kunder, der blandt andet tæller Mogens de Linde, J.O.Byggefirma ApS, Richard Thomsen A/S, Aarhus Kommune, Aarhus Universitet AAB.

FORSIKRING SKADER AARHUS

Derudover er vi en stabil samarbejdspartner for flere tømrervirksomheder ved især forsikringsskader i  Østjylland.

Som kunde kan du drage store fordele af vores malerfirmas størrelse og fleksible organisatoriske opbygning. Aarhus Malerforretning ApS har en relativ lille fast stab og et veludbygget netværk bestående af både freelancemalere og andre malerforretning.

Vi kan derfor rykke hurtigt ud til eventuelle hasteopgaver, samtidig med at vi kan holde kadencen på igangværende maleropgaver. Dermed sikrer vi, at enhver af vores kunder får fuld udbytte af samarbejdet med vores malerfirma.

Som kunde hos os hjælper vi dig med at vælge den rette farve til de flader, der skal males. Dermed hjælper vi dig med at forskønne rum og omgivelser både inde og ude.

Kontakt os i dag

Giv os et kald på mobilen, hvis du er på udkig efter en stabil og dygtig maler i Østjylland. Ring på +45 40 40 78 45, så kan vi i fællesskab finde frem til den bedste løsning.​

Scroll to Top