AARHUS MALERFORRETNING APS TILBYDER UDENDØRS MALERARBEJDE

Bygningsmaler og udendørs malerarbejde i Østjylland.

Når Aarhus Malerforretning ApS står for vedligeholdelse og maling af udvendigt træværk som fx vinduer og døre, så er det vores princip, at alle flader males indtil, der er fuld dækning. Desuden gælder det naturligvis, at vi har fuld fokus på bundbehandlingen.

Meningen med at male og vedligholde det udvendige træværk er at sikre det mod nedbrydning samt fugt og svamp. I den forbindelse er det helt essentielt for et godt og langtidsholdbart resultat, at den forudgående bundbehandling sikrer, at der ikke er risiko er for, at træværket vil blive nedbrudt af råd og svamp indefra.

Kontakt jeres bygningsmaler i Århus og omegn på telefon +45 40 40 78 45. Se flere af vores andre ydelser her.

ET SERIØST MALERFIRMA

Som et seriøst malerfirma starter vi med en bundbehandling, hvor vi som det første fjerner alle løstsiddende elementer, inden vi går i gang med at male det udvendige træværk. Derefter kontrollerer vi, at alt træværk er i orden. En eventuel udbedring eller udskiftning af træværk bliver derefter udført, inden vi starter med påsmøring af grundingsolie.

Behandling af træværk med den rette grundingsolie og udført med en håndværksmæssig grundighed har til hensigt at sikre, at malingen kan trænge helt ind i træværket, hvilket har en positiv betydning for at malingen binder helt. 

Vi maler alle flader på træværket til der er fuld dækning og en ensartet overflade.

VI HJÆLPER DIG

Lad os hjælpe med at vurdere hvor ofte det er nødvendigt at behandle og male det udvendige træværk. 

Der er mange væsentlige faktorer at tage med i en vurdering af behov for en behandling af facader. Vender træværket mod fx nord eller syd. Er det tæt på havet med et højt saltindhold i luften.

Er træværket under fx et udhæng, og består dit træværk af kernetræ, eller er det af ringere kvalitet. Alle dette plus andre faktorer kan vi hjælpe dig med at tage i betragtning.

Har du særlige krav til brug af mere ekstraordinært miljørigtige produkter inden for træbeskyttelse, så kan vi også hjælpe dig på dette område.

Scroll to Top