Kend din maler på bundbehandlingen... og få mest for dine penge!

KVALITET OG GARANTI ER KERNEVÆRDIER

Som vi forklarer på især siden om bundbehandling, så handler langt det meste af alt malerarbejde om den rigtige bundbehandling, og det er dermed også her, at den samlede kvalitet af et malerprojekt tager sit udspring.

MALERFORRETNING MED MEGET ERFARING

Kvaliteten af hele arbejdet er med andre ord ligefrem proportional med omfanget og den håndværksmæssige udførelse af bundbehandlingen. Aarhus Malerforretning ApS er et malerfirma med lang erfaring. Vi har som udgangspunkt en reel, pålidelig og seriøs indgangsvinkel til malerfaget. Vi bruger den tid, der er en fagmæssig nødvendighed for at udføre en opgave i den høje kvalitet, som vi ønsker at levere som vores varemærke til dig som kunde.

Vi anvender udelukkende maling og andre malervarer fra PPG. Som kunde får du dermed høj kvalitet hele vejen rundt, når vi maler for dig.​

GRUNDIGHED ER VIGTIGT

Vi oplever ofte, at kunder bliver overraskede over den grundighed, hvormed vi løser opgaver inden for malerfaget. Malerprojekter tager dermed lidt længere tid hos os – til gengæld holder hele resultatet dermed også i væsentligt længere tid.

Ønsker du og dit firma langtidsholdbare malerløsninger, så er du velkommen til at kontakte os, så vi derefter med eksempler kan vise dig, hvad du kan forvente at få, når du vælger at bruge os som din leverandør af gode og flotte malerresultater.

MEDLEM AF DANSKE MALERMESTRE

​Aarhus Malerforretning ApS er medlem af Danske Malermestre, og som sådan tilbyder vi dig den garantiordning, som brancheorganisationen tilbyder.

Læs mere om garantiordningen her og se hvad den indebærer for dig.

Som en service i Danske Malermestre tilbyder vi en gratis rådgivende første samtale, hvor vi vejleder med at finde frem til den rette løsning.

Aarhus Malerforretning ApS forsøger hele tiden i det daglige arbejde at yde en suveræn indsats og service.

Vores malerarbejde er først færdigt og overleveret, når du som kunde er helt tilfreds med resultatet.

Scroll to Top