Kontakt maleren på telefon:

40 40 78 45​

Facaderenovering i Aarhus

​Facaden skal beskytte hus og bebyggelser mod vejrets påvirkninger. Samtidig er en facade også husets udseende. Facadebehandling har dermed flere formål, hvilket er med til at gøre behandling af en husfacade til en kompliceret opgave.

Få en fagmand til at vurdere facaden

Når det siges, at facaden skal vedligeholdes løbende, så er der mange faktorer, der spiller ind. Derfor vil det altid være hensigtsmæssigt at få en fagmand til at hjælpe med at finde frem til den rette facadebehandling, de rette materialer og at opstille en plan for den løbende fremtidige vedligeholdelse.

Kontakt os i dag og hør mere om facaderenovering i Aarhus og omegn. Ring til os på telefon 40 40 78 45.

Aarhus Malerforretning ApS tilbyder i samarbejde med vores tekniske konsulent analyser af facader, så vi kan afdække dit behov og udarbejde en konkret plan for, hvordan husfacaden skal behandles og hvor ofte det skal ske, så din facade kan beskytte boligen optimalt såvel som give huset et flot udseende.

Vurdering af facadens nuværende tilstand

Vores malerfirma har altid høj fokus på facadens tilstand, og vi maler ikke en facade, der ikke er klar til det. Desuden er det vores mål, at vejlede med henblik på at gøre dine facader til et kunstværk, der kan forskønne omgivelserne.

Valg af farver til facaden

Vi har et stort kendskab til farvernes betydning i forhold til mennesker, og der kan derfor være store fordele for dig i at vælge bestemte farver, når vi skal male en facade. Vi tilbyder dig dermed en facadebehandling, der dækker hele vejen rundt.


Plan for facaderenoveringen

Med en facadeanalyse modtager du en rapport på 4-5 sider indeholdende beskrivelser af facadens nuværende tilstand. Derudover indeholder den en plan for facadebehandlingens påbegyndelse og omfang.


Stor viden om facader og materialer

Facaderenovering er et område, der kræver stor omhyggelighed og viden, hvis der skal skabes solide, flotte og langtidsholdbare resultater. Det er fx værd at hæfte sig ved, at materialerne skal vælges med omhu for at sikre, at de kan fungere optimalt sammen.


Mange års erfaring med facaderenovering

Vi har flere års erfaring inden for især facaderenovering og vi garanterer, at du får det rette resultat, når du bruger os som samarbejdspartner.


Få en vurdering og pris på facaderenovering her. Ring eller skriv til os på 40 40 78 45 eller via mail på aarhusmalerforretning@mail.dk.

Halmøvænget 28 | 8381 Tilst | CVR: 34452245 | Tlf.: 40 40 78 45 | E-mail: aarhusmalerforretning@mail.dk