KONTAKT NU PÅ +45 40 40 78 45 |

AARHUS MALERFORRETNING APS HAR FORSKELLIGE TYPER KUNDER

Aarhus Malerforretning ApS udfører maleropgaver for primært firmaer, boligforeninger, og kommuner. Vi tilbyder vores ydelser både direkte og som underleverandør.

Som et relativt mindre malerfirma med stor fleksibilitet har vi gennem en årrække udviklet os til eksperter, der kan løse store maleropgaver med en grundighed og en hurtighed, som er eftertragtet blandt kunder, der stiller store krav til høj kvalitet.

Med vægt på solid og seriøs grundighed og et højt kvalitetsniveau har vi sikret os mange faste kunder, der blandt andet tæller Mogens de Linde, J.O.Byggefirma ApS, HouseCenter & Mengel Ejendomme.

FORSIKRINGSSKADER ÅRHUS

Derudover er vi en stabil samarbejdspartner for flere tømrervirksomheder ved især forsikringsskader i Århus og omegn.

Som kunde kan du drage store fordele af vores malerfirmas størrelse og fleksible organisatoriske opbygning. Aarhus Malerforretning ApS har en relativ lille fast stab og et veludbygget netværk bestående af både freelancemalere og andre malerfirmaer.​

​Vi kan derfor rykke hurtigt ud til eventuelle hasteopgaver, samtidig med at vi kan holde kadencen på igangværende maleropgaver. Dermed sikrer vi, at enhver af vores kunder får fuld udbytte af samarbejdet med vores malerfirma.

Som kunde hos os hjælper vi dig med at vælge den rette farve til de flader, der skal males. Dermed hjælper vi dig med at forskønne rum og omgivelser både inde og ude.